icon telephone 023 557 41 92 info@alympus.nl Alympus Personeelsadvies B.V.

Abonnement Alymp@s

3 onder 1 dak service

Er zijn organisaties die intern (tijdelijk) te weinig capaciteit hebben om alle HR-/Payroll taken professioneel af te wikkelen of die HR-/Payroll gewoon willen uitbesteden. In die situaties zorgen wij ervoor dat de HR-/Payroll administratie op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Dit doen wij op locatie, vanuit ons kantoor of vanuit huis. Wij helpen organisaties om deze belangrijke werkzaamheden structureel uit handen te nemen, zodat ze zich volledig op haar eigen core business kunnen richten. Met ons Abonnement Alymp@s bieden wij een passende oplossing voor organisaties, op het gebied van HR-/Payroll en/of Personeelsinformatiesysteem. De HR Adviseur Een HR-adviseur helpt organisaties op het gebied van alle Human Resource Management vraagstukken. Veel ‘MKB’ werkgevers moeten het stellen zonder eigen HR-medewerker die zich hiermee bezighoudt en mist daarom mogelijk deze expertise. Dan kan het interessant zijn om een professionele HR-adviseur in te schakelen, met de juiste deskundigheid. Zo kan de HR-adviseur bijvoorbeeld helpen bij het implementeren van Personeelsbeleid, ondersteunen bij Duurzame Inzetbaarheid of gewoon de “helpende hand” bieden. De Payroll Adviseur Een Payroll Adviseur helpt organisaties op het gebied van de Salarisadministratie/Payroll. Wij kunnen de verloning online verzorgen, maar werken uiteraard ook op locatie. Onze Payroll Adviseurs zijn zeer ervaren en hebben kennis van verschillende CAO’s. Het Personeelsinformatiesysteem De tijd dat een Personeelsinformatiesysteem slechts wordt gebruikt als ‘kaartenbak’ met wat N.A.W. gegevens ligt achter ons. Een modern Personeelsinformatiesysteem zorgt voor transparantie voor zowel medewerkers als managers bij werkprocessen, bij inzicht in presteren en ontwikkeling. Wij bieden de keuze uit het werken met Perman web van ADP of het systeem HR2Day. Dit zijn geïntegreerde systemen voor HR en payroll, en ze zijn – 24 uur per dag, 7 dagen per week – beschikbaar. De systemen zijn online toegankelijk en beveiligd conform actuele ICT-normen.

Deze 3 disciplines zijn zowel geïntegreerd als afzonderlijk voor organisaties op maat inzetbaar. Dus afhankelijk van de situatie/bezetting bij onze opdrachtgevers zijn deze 3 onderdelen in te regelen.

Rob Jongeneel, Managing Director van Alutech Nederland B.V. “Wij maken al jaren gebruik van het abonnement Alymp@s. Dit abonnement ontzorgt ons op 3 fronten, naast het uitnutten/inzetten van een geïntegreerd PersoneelsInformatie systeem hebben we zo ook (flexibel) de HR en Payroll expertise/inzet gemanaged.”